Last news

Maak de voucher persoonlijker met een bericht, kleur en geef je de datum van ontvangst. Geldig t/m november 2018, gratis verzending in november. Je hebt..
Read more
Niet gevonden wat je zocht? Pak deze korting, geldig op een qled TV of QuickDrive wasmachine. Pak deze korting, geldig t/m november 2018, bever korting..
Read more
Verschillende soorten kortingscodes, kortingscodes kunnen voor allerlei soorten kortingen worden ingezet. Deze kaarten zijn weer helemaal in en geven een stijlvol accent aan je..
Read more

Body worlds brugge korting anwb


body worlds brugge korting anwb

en vooral een uitermate fijn publiek! De tentoonstelling staat tegenwoordig permanent in Amsterdam, getiteld body worlds: The Happiness Project. In de nabije omgeving zijn diverse in- en uitstaphaltes voor autobussen. Bekijk daarom ook eens alle aanbiedingen die we in petto heeft. 3 dingen die je moet weten over de lichamen van body worlds. Het klinkt misschien wat naargeestig, maar ieder lichaam op de tentoonstelling is bewust gedoneerd aan body worlds! Alsof de huid van iemand is gestript, zeg maar!

In de nabije omgeving zijn diverse in- en uitstaphaltes voor autobussen.
kortingen/merk/body-worlds/ Bij anatomiemuseum body worlds in Amsterdam leer je pas cht hoe je eigen lichaam in elkaar zit.
Je krijgt korting er korting met je CJP-pas, dus lees snel.
Zondag 8 november 2015 hebben wij de deuren van.

Dekbed-discounter kortingsbon, Ov korting aanvragen, Zwemmen huttenheugte dalen korting, Tonerencartridge nl kortingscode,

Maar niets is minder waar: ieder beeld is namelijk gemaakt van een echt mensenlichaam. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Bij plastineren wordt er eigenlijk ook een soort plastic gebruikt om de lichamen intact te houden. Tip: Maak van jouw uitstapje naar Amsterdam een volwaardige stedentrip! Ze zijn geplastineerd, om de lichamen er zo uit te laten zien, worden ze geplastineerd.

Elk object is op een speciale manier aangepakt. Nou, dit zijn dus de lichamen die je op de wereldberoemde tentoonstelling ziet staan.

Noeser 60 korting
Nationaal park hoge veluwe korting


Sitemap