Last news

Elk evenement richt zich op een andere discipline in het springen, maar een ding hebben ze alle vier gemeen. . Als u dat niet wilt..
Read more
Home dagaanbieding Outlet Avenue promotiecode, hoe werkt? Wil je op de hoogte blijven van de meest recente kortingscodes en online promoties? Zo is het mogelijk..
Read more
Als je je nu inschrijft op de nieuwsbrief, profiteer je ook nog eens van 10 korting op je volgende bestelling. We zetten de verschillende soorten..
Read more

Korting ov 60


korting ov 60

u dan op de ovchipkaart plaatsen en dat is vrij eenvoudig. Voor slechts 24,50 (2e klas) of 49,50 euro (1e klas) euro krijgen 60-plussers zeven Keuzedagkaarten. Daar kunt u als aanvulling dan ook nog 7 keuzedagen zetten, en met een keuzedag kunt u een dag vanaf negen uur zoveel reizen als u wilt. Dat kost normaal 10 euro per jaar, maar daar kun je nu ook korting op krijgen, waardoor je het 1e jaar slechts 6 euro extra kwijt bent. Ook 40 korting voor je medereizigers (max.

Lees hier meer over het Dal Voordeel abonnement.
Info over ov chipkaart 60 korting.
Resultaten van 8 zoekmachines!
Klanten van 60 jaar of ouder kunnen in Europa voordeliger reizen met de trein.
Middels een gereduceerd tarief of railplus korting.

Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Je kunt een vraag stellen via.

Banden pneus kortingscode
Kortingscode zalando 5 euro 2018
Eventim bodyguard korting
Babboe kortingsactie

HTM: Haagse Ooievaarspashouder 65, ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Voor 29 euro reis je én jaar lang met 40 procent korting in de daluren. Icon, beste antwoord door Thom 6 augustus 2014, 21:36, zo werkt het niet, u moet een abonnement bezitten dat u het recht van 40 procent korting geeft. Voor het Dal Voordeel-abonnement heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens je reis. Voor dat tarief kun je ook voor je medereiziger een OV-Fiets huren. Concreet betekent dat van maandag t/m vrijdag voor 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 uur en na 18:30 uur.

Korting ov 60
korting ov 60

Gaiazoo kerkrade korting
Praxis korting verhuizen


Sitemap