Last news

Ook voor je saunabezoek kun je hier goed terecht. Filter sauna 's, filter sauna 's, zoeken, locatie, kies je landNederlandBelgie, Kies je sauna, beauty Wellness..
Read more
Daarnaast heb je bij de aanschaf van een Ray-Ban zonnebril niet alleen keuze uit verschillende modellen, maar variren ook de kleur van het montuur en..
Read more
Missen we jouw blog? Als eerste check je of je de webwinkel waar je iets wil kopen kunt vinden. Purgatory, Hesperus Ski Area, Arizona Snowbowl..
Read more

Korting met studenten ov meereizen


korting met studenten ov meereizen

vervoer te reizen. Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Let op : van dinsdag tot en met vrijdag van.00 uur tot.00 uur reis je op saldo en betaal je het volle tarief. Koop op (nieuw venster) je internationale ticket en geef aan met welk abonnement je reist. Uitchecken, vergeet niet uit te checken! Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder, oV -chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar.

Korting canvas hema, Zalando kortingscode december 2017 belgie, Kortingscode douchezaak.nl,

Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Kom je zo toch niet op je bestemming? In de treinen van Arriva, Connexion, NS en Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. Op het beeldscherm zie je een incheckboodschap. En centerparcs met baby korting je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis! Goede Vrijdag * gratis gratis * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reis je als op een vrijdag.

Korting met studenten ov meereizen
korting met studenten ov meereizen


Sitemap