Last news

Kijk voor meer informatie op de website van het wellnessresort naar keuze. Daarnaast is er een Balinese Rasulcabine, een Romeinse kruidentempel en een boomgaard sauna...
Read more
Als een product nog in de originele, ongeopende verpakking zit mag je deze binnen 14 dagen retourneren. Onder het kopje Promotie kun je de kortingscode..
Read more
Dames, damesschoenen: ze houden je met beide voeten op de grond. Wij helpen je korting te krijgen bij heel veel webshops. Wij delen die vergoeding..
Read more

Korting met studenten ov meereizen


korting met studenten ov meereizen

vervoer te reizen. Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Let op : van dinsdag tot en met vrijdag van.00 uur tot.00 uur reis je op saldo en betaal je het volle tarief. Koop op (nieuw venster) je internationale ticket en geef aan met welk abonnement je reist. Uitchecken, vergeet niet uit te checken! Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder, oV -chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar.

Korting canvas hema, Zalando kortingscode december 2017 belgie, Kortingscode douchezaak.nl,

Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Kom je zo toch niet op je bestemming? In de treinen van Arriva, Connexion, NS en Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. Op het beeldscherm zie je een incheckboodschap. En centerparcs met baby korting je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis! Goede Vrijdag * gratis gratis * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reis je als op een vrijdag.

Korting met studenten ov meereizen
korting met studenten ov meereizen


Sitemap