Last news

Om deze shop als favoriet te markeren, moet je eerst inloggen of registreren. Dit kan eventueel ook op de website van m zelf. Top aanbieding..
Read more
Als u 500 of meer spaart, krijgt u een Erop Uit Voordeelkaart. Neem de parkeerkaart mee naar de kassa van nemo en laat een stempel..
Read more
See sale Sale Wanderlust Essentials At Adidas Start your mindful adventure with Wanderlust essentials from adidas. Save up to 50 on Adidas shoes, apparel, and..
Read more

Korting met studenten ov meereizen


korting met studenten ov meereizen

vervoer te reizen. Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Let op : van dinsdag tot en met vrijdag van.00 uur tot.00 uur reis je op saldo en betaal je het volle tarief. Koop op (nieuw venster) je internationale ticket en geef aan met welk abonnement je reist. Uitchecken, vergeet niet uit te checken! Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder, oV -chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar.

Korting canvas hema, Zalando kortingscode december 2017 belgie, Kortingscode douchezaak.nl,

Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Kom je zo toch niet op je bestemming? In de treinen van Arriva, Connexion, NS en Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. Op het beeldscherm zie je een incheckboodschap. En centerparcs met baby korting je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis! Goede Vrijdag * gratis gratis * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reis je als op een vrijdag.

Korting met studenten ov meereizen
korting met studenten ov meereizen


Sitemap