Last news

Ja, je kunt overnachten in onze haven. Zijn de boten verzekerd? Ik heb een bon voor een zeilboot, maar ik kan niet zeilen. We leggen..
Read more
Gemiddelde cijfer 8,5 /10 Eten 8 Service 8 Decor 10 Eindelijk een keer gegeten bij humphrey's. Edelijke sfeer waarbij het gastvrijheidsgevoel hoog in het..
Read more
Deze code was geldig op het duurste item in uw winkelmandje. Hoe voer je zon code eigenlijk in? Zo plaats je het product in je..
Read more

Kortingsbon humphreys utrecht


kortingsbon humphreys utrecht

partner of de hele familie. Download dinerbon, driegangenkeuzemenu van 27,50 voor 19,50, humphreys is de ideale plek voor een gezellig en knus avondje uit, met restaurants in het centrum van verschillende steden. Los raadsels op, doe leuke puzzels en spannende opdrachten. Kies uit al het lekkers wat Humphreys te bieden heeft, want kortingsbon mima mode de prijs zal geen verrassing meer zijn voor. Vleesliefhebber, wel weg van een visje of vegetarisch? Je wordt in teams aan elkaar vastgeketend en binnen twee uur moeten jullie van elkaar los zien te komen.kortingsbon humphreys utrecht

Utrecht, ben je in, utrecht lekker aan het winkelen en vind je het lastig om een geschikt restaurant op de bonnefooi uit te proberen?
Dan is het een goed idee om alvast te reserveren bij Humphrey.
Humphrey s, restaurant, utrecht op de Stadhuisbrug 3 is een gezellig restaurant waar u kunt genieten van het.
Humphrey s 3 gangenmenu voor 27,50.
Humphreys zijn allemaal sfeervol ingericht met zowel klassieke als moderne invloeden die mede zijn afgestemd op het gebouw waar het restaurant zich in bevindt.

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang sanadome hotel aanbieding ook Humphreys korting! Door middel van opdrachten, raadsels en puzzels moeten jullie van elkaar zien los te komen. Dan ben je ook van harte welkom bij Humphreys. Iets meer geld uitgegeven dan dat er op de waardebon staat? De beste acties en kortingen uit de anwb (Web)winkel én persoonlijke, actuele ledenvoordelen.kortingsbon humphreys utrecht

Naast het vaste menu kun je er ook voor kiezen om een arrangement te boeken. Naast de huiswijn schenkt Humphreys ook diverse wereldse wijnen en is de drankenkaart recent uitgebreid met vele heerlijke cocktails. Restaurants door heel Nederland. Je soms vindt de Humphreys restaurants inmiddels in: Amersfoort, Amsterdam (2x Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam (2x Uden, Utrecht, Zaandam en Zwolle. Voordelig uiteten bij Humphreys Restaurants Driegangenkeuzemenu van 27,50 voor 19,50.


Sitemap