Last news

Bezoek website, werkte de code? Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen...
Read more
Niet geldig in combinatie met andere acties. Als je vooraf online bestelt staat je maaltijd gewoon klaar op het door jou aangegeven tijdstip, wel..
Read more
Vervoer 7,5, reisleiding 7,0, prijs/kwaliteit 6,8, algemeen 6,8 6,8 97 beoordelingen, kras Reizen is aangesloten bij: Bestemmingen van Kras Reizen, ik heb inmiddels al meerdere..
Read more

Ns kaartje kopen met korting


ns kaartje kopen met korting

voor de nieuwsbrief van treinreiziger. Een paar maanden terug kon je nog gewoon kaartjes kopen met 40 korting als je met iemand meereisde met een studentenreisproduct of als iemand met een studentenreisproduct in het weekend reisde. Begin uw weekendje weg of dagje shoppen ontspannen en reis per trein naar Belgi. Overige aanbieders Naast de treinreizen van NS International houden wij ook de acties van andere vervoerders/aanbieders voor u bij. Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald; Vroeg boeken voordelig reizen; Reizen in de avonduren is vaak voordeliger; Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen; Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m. Voor kortingsacties bij, nS, international Liked u ons op Facebook en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van goedkope internationale treinkaartjes.

ns kaartje kopen met korting

Tegenwoordig boekt u 7 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje bij, nS, international naar ns treinkaartje kopen met 40 korting Belgi. De Earlybirdtickets zijn voor de vervoerders op verschillende periodes verkrijgbaar. NS, international in november 2018. Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Wanneer je pas afgestudeerd bent, krijg je gratis een jaar lang een Dal Voordeel abonnement van. Amsterdam naar Antwerpen en voor 25 van, amsterdam naar Brussel.


Sitemap