Last news

Zo kun je alles van je af zetten om je stress niveau helemaal te resetten. Verificatie code, neem contact met ons op via e-mail als..
Read more
Zonder bowlen, prijs per persoon 25,00. Gratis, consumptiemunt (Piraatje) 1,00, steengrill en barbecue, naar keuze: steengrill (minimaal 4 pers.) of barbecue (minimaal 30 pers.). Website..
Read more
Golfbad, oss in, oss leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf 10,20.p.) en schoolreisje. The interactive transcript could not be loaded. Ben..
Read more

Met korting naar museum voorlinden


met korting naar museum voorlinden

en in het groen. Bos, waterpartijen en weide kenmerken het landschap. Het splinternieuwe museumgebouw is in alle opzichten dienend aan de kunst. De globale driedeling van het interieur volgt het museale programma. Extra parkeerplaatsen zijn er bij P2, aan het begin van de oprijlaan. Voorlinden is op het moment met de auto niet bereikbaar via de afslag Roggewoning wegens wegwerkzaamheden. De wegwerkzaamheden zullen tot ongeveer eind december duren. Sla linksaf de Landscheidingsweg/N14. Vanuit Den Haag/Rotterdam, volg de A4 richting Amsterdam. Naast wisselende presentaties uit de eigen collectie presenteert museum Voorlinden ook tijdelijke tentoonstellingen en een aantal permanente kunstwerken, zoals de Skyspace van James Turrell en de corten stalen sculptuur Open Ended van Richard Serra.

Neem afslag 8 Leidschendam. Ook vind je er of er museumkaarten of -passen geldig zijn. Voorlinden is gelegen aan de Wassenaarse duinen. Toegangsprijzen korting voor Museum Voorlinden. Omdat het museum midden in de natuur is gelegen, is het nog ongeveer 300 meter lopen naar de entree. Een stralend wit gebouw biedt onderdak aan een uitgebreide en verrassende collectie die de afgelopen vijftig jaar is verzameld. Deze omleiding betekent nog geen 5 minuten extra reistijd. Het verkeer wordt omgeleid via de afslag Wassenaar-Zuid en de Zijdeweg. Neem afslag richting N14/Leidschendam. Je rijdt nu landgoed Voorlinden. Museum Voorlinden in Wassenaar. Voor fietsers is het nog wel mogelijk om vanaf Den Haag via de Buurtweg naar Voorlinden te komen.

Vanuit Amsterdam, volg de A44/N44 richting Den Haag. De langwerpige grondvorm bestaat uit natuursteen en glaswanden en draagt op deze manier bij aan de natuurbeleving binnen. Neem voor vragen contact met ons op via. Tours en tickets report this.


Sitemap