Last news

Exclusieve producten Wist je dat je bij Foot Locker ook een pagina hebt voor exclusieve producten? Onder de 30 betaal je 7 verzendkosten, alles daarboven..
Read more
Retourneren is gratis Ben je niet tevreden met je aankoop? De dagdeal is hét moment om een item dat je op het oog hebt..
Read more
Nog meer korting met kortingscodes en acties. Zoek naar jouw favoriete winkels in de zoekbalk of surf door onze categorien waar winkel gerangschikt staan..
Read more

Korting museumjaarkaart ing


korting museumjaarkaart ing

korting op toegangskaarten voor diverse culturele activiteiten. Amsterdam Region Travel Ticket. Op deze korting berekenen in procenten pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Vaak biedt die ook voordeel op andere activiteiten, zoals sport. Biedt korting bij 400 musea.

ING - Sparen, iNG, puntenwinkel
In het nieuws: Korting op kunst en cultuur, iNG
NS en Rabo stoppen gratis museumkaart
Museumjaarkaart : Alle Musea Attracties

Kortingscode vistaprint 50, Korting militairen opel, Nuon korting voor klanten die blijven, Korting producten groupon,

Top 3 van Europa, nederlanders bezoeken relatief veel musea, theaters, concerten en films. Tot honderden euros voordeel, er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op kunst en cultuur. De servicepagina kunt u hier vinden. Beter uitje, de afgelopen jaren is het museum een steeds beter uitje geworden, verklaart Matena de stijgende bezoekersaantallen. Mensen gaan ook steeds vaker een dagje uit in eigen land. De opbrengst wordt elk jaar verdeeld onder de deelnemende musea, op basis van de toegangsprijs en het aantal bezoeken van kaartbezitters dat zij krijgen. De Museumkaart heeft over 2014 een vergoeding uitgekeerd van 44,1 miljoen euro. Klanten van de ING kunnen gespaarde Rentepunten besteden aan korting op toegang tot verschillende musea en theaters. Bezitters van een Museumkaart gaan nog eens 2,6 keer vaker.

Korting museumjaarkaart ing
korting museumjaarkaart ing


Sitemap