Last news

Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen. Veel mensen weten niet dat..
Read more
Zal jij nog steeds op het lijstje staan van kandidaten die kans maken op de op de prijs. Je ontvangt de tickets voor Amsterdam Dungeon..
Read more
Ik heb 3 dagen gewacht, om dan tot de conclusie te komen dat hij rechtstreeks in het postkantoor lag. Voor de kinderen is er animatie..
Read more

Treinkaartjes korting 2018


treinkaartjes korting 2018

Naast de goedkope treinkaartjes ontvangt u een gratis voucher koffie of thee Italiaanse lekkernij bij Doppio. De OV-studentenkaart is met uitzondering van feestdagen altijd geldig. Voor reisdagen in het weekend zijn de tarieven iets hoger, waarbij u al voor 26 met de trein naar Belgi reist. Alleen een e-ticket dat is uitgeprint geldt als volwaardig vervoersbewijs. Seizoensretour (November 2018 t/m 09 december 2018 bestelt u voor 36 (2e national glamour day 2018 kortingscodes klas) en 42 (1e klas) de NS Seizoensretour. Verkrijgbaar voor 4 en geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Facebook, google, circa drie keer per jaar verkoopt. NS dagretour 23 (Maart 2018) Een dagje shoppen of er even tussenuit? In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig.

NS Dagretour 19, in november 2018 bestelt u voor 19 (2e klas) en 24 (1e klas) een NS dagretour voor een bestemming naar keuze. Te gebruiken voor een bestemming naar keuze t/m treinen van alle Nederlandse vervoerders. Meer over: NS Seizoensretour! Het tussendoortje bestaat uit een kroket en patat met saus. Meer over de Trein Jongerentoer NS Zomertoer.p T/m 31 augustus 2017 bestelt u de NS Zomertoer bestaande uit 2 goedkope treinkaartjes voor. 2 Weekenddagkaarten 14,50 p/s T/m 05 november 2017 bestelt u een set van 2 NS Weekenddagkaarten voor 29 (2e klas) en 35 (1e klas). Ga samen op stap, een dagje winkelen of op bezoek bij vrienden/familie.

treinkaartjes korting 2018

De goedkope treinkaartjes zijn terug te vinden op deze en onze hoofdpagina. Zo bent u er als eerste bij! NS Treinpakkers, bekijk Actie, t/m profiteert u tijdens. 3 dagen van tevoren te boeken voor de kaartjes soldaat van oranje reisperiode van 1 mei t/m Meer over de Meer informatie Trein naar Brussel 17,50 T/m boekt u treintickets naar Brussel voor 17,50 ( 35 retour). In het weekend en op feestdagen de hele dag. Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Ideaal om het dagje uit mee af te trappen. De NS zal een mail sturen met een link naar je NS dagretour. Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt.

Meer over de Kaldi actie! Hiermee kunt u een hele dag onbeperkt door Nederland reizen in de daluren of het weekend per trein, bus, tram en metro. Deze zijn op én dag te gebruiken door én of twee personen, maar ook op 2 verschillende dagen.

Kortingscode corendon achmea
Korting sauna maarssen
Qwebwinkel kortingscode
Apple inruilkorting


Sitemap