Last news

Hier vind je de deals die als laatste zijn toegevoegd door ons team. Op deze pagina vind je een paar keer per week een nieuw..
Read more
In dat geval krijg je tot 2 korting op jouw ticket. Online shoppen steeds populairder! We zetten de verschillende soorten voordeel die je tegen kunt..
Read more
DescriptionParfum bestellen met kortingen oplopend tot 70 korting. Read and write reviews or vote to improve it ranking. Rating, status, online, latest check gets.6 of..
Read more

Korting treinreis antwerpen


korting treinreis antwerpen

drukke avond zomaar een populair restaurant in Antwerpen binnenloopt die zou zomaar eens teleurgesteld kunnen worden. Een vraag die wij regelmatig ontvangen is waar je het beste of goedkoopste een stedentrip naar Antwerpen kunt boeken. Busreizen naar Antwerpen, er is nog een alternatief vervoermiddel om naar Antwerpen te reizen en dat is de bus. Wat kost een vakantie in Antwerpen? U kunt alle kaartjes ook op de treinstations kopen. Voor enkele tientjes extra boek je een viersterrenhotel, al dan niet met ontbijt. Op deze manier krijg je direct korting op een reis met de trein.

Kijk snel voor korting of een aanbieding! Bestel uw goedkope treintickets voor de treinreis naar Antwerpen direct! In Belgi reizen kinderen t/m 11 jaar gratis met de trein. Antwerpen is erg goed bereikbaar met de trein.

De gemiddelde prijs voor een tweepersoonskamer ligt tussen de 80 en 125 euro per nacht. Interrail: als u deze route wilt reizen met Interrail in plaats van treinkaartjes, bekijk dan hier de reserveringskosten en overige informatie. Dit wordt dan automatisch verwerkt in de totaalprijs.

Korting black friday 2017
Zwoofs korting
Geen korting geven jos burgers

Vooraf reserveren, voorkom teleurstellingen door vooraf te reserveren. Eurostar Brussel naar Londen Video, een video over 1e klas reizen blog geschreven door Pete, van Amsterdam naar Brussel per Trein. Antwerpen ligt dichtbij, maar is toch wel echt buitenland. NS Dal Voordeel Jaar 40 50 euro, daluren, nS Altijd Voordeel Jaar 40 240 euro, altijd, nS Dal Vrij Jaar. Welk argument uiteindelijk doorslaggevend is, is voor ieder persoonlijk. Elke week bezoeken tienduizenden landgenoten de Scheldestad voor een dag, een weekend of zelfs langer. De BahnCard kun je direct gebruiken bij het kopen van tickets van Deutsche Bahn. Vraag het in ons forum en krijg een volledig antwoord van onze spoorweg reisspecialist.

Korting treinreis antwerpen
korting treinreis antwerpen


Sitemap