Last news

Korting, in de kortingsperiodes (dus niet wanneer er vrij kan worden gereisd) krijgt de houder de volgende kortingpercentages: 34 korting op bus-, tram-, metro- en..
Read more
Totaal van de factuur.000 EUR.250 EUR.250 EUR. De maximale financile korting die momenteel gegeven kan worden is 0,5 tot. Het ontvangen geld kunt u sneller..
Read more
Meld je nu direct aan. Mocht je er niet uitkomen of heb je vragen over een bepaald merk of artikel, schroom dan niet om contact..
Read more

Postcode loterij korting rondvaart amsterdam


postcode loterij korting rondvaart amsterdam

in Nederland. Hoge korting Amsterdam cruise, via. Breng een bezoek aan een van de vele musea, maak een rondvaart of ga naar de Hortus Botanicus. De aanbieding geldt kortingscode slaaptextiel tot The College Hotel Telefoonnummer : Tegen inlevering van de voordeelbon ontvang je 25 korting op een High Tea voor maximaal 4 personen. In oktober 2016 is de Voordeelagenda 2017 verspreid. De aanbieding geldt tot A'DAM lookout Adres : Overhoeksplein 5, entree aan IJ-promenade, 1031 KS Amsterdam Telefoonnummer : Website : Het meest spectaculaire uitzicht over de hoofdstad van Nederland.

Tegen inlevering van de voordeelbon bij de op de bon vermelde verkooppunten, ontvang je 50 korting op de reguliere tarieven van de standaard rondvaart van see amsterdam en rederij lovers voor maximaal 5 personen. Kortom: keuze genoeg en voor ieder wat wils! Leuke uitjes voor gezinnen zijn er zat. Gebruik de kortingscode of kortingsbon voor een voordelig uitje. Tegen inlevering van de voordeelbon ontvang je 3,50 euro korting per persoon op de bovenstaande tentoonstellingen voor maximaal 4 personen. Amsterdam bijvoorbeeld kunt gebruiken bij diverse musea, Hortus Botanicus en Madam Tussauds. De voordeelbon is geldig op zaterdag en zondag. Wij hebben een overzicht van alle aanbiedingen en kortingen voor rondvaarten en boottochten in Amsterdam.

Postcode loterij korting rondvaart amsterdam
postcode loterij korting rondvaart amsterdam

Knipengoshop kortingscode 2017
Linda kortingscode de bijenkorf
Senioren korting ns


Sitemap