Last news

Gelukkig speelt m hierop in en organiseert de Speelgoed Deals. Dan kunt u naar om daar zonder begeleiding een, aOV online af te sluiten. Aov..
Read more
Dat maakt de vergelijking tussen zorgverzekeraar direct een stuk gemakkelijker. Dat blijkt uit een kort onderzoek van naar een aantal collectieve en individuele polissen. Bekijk..
Read more
Het treinkaartje is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Syntus, Breng en Connexxion (alleen in de treinen). Bovendien is het kaartje van..
Read more

Propolis kortingsbon


propolis kortingsbon

meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. De korting geldt tegen inlevering van deze bon voor én artikel uit het gehele assortiment.u.v. Alle kortingsbonnen kunnen slechts én keer worden gebruikt. Is het prijsvoordeel van de Praxis promotie gunstiger, dan geldt de Praxis promotieprijs.

De 20 (keuze)kortingsbon is geldig t/m zondag. De korting geldt tegen inlevering van deze bon voor én artikel uit het gehele assortiment.u.v. Wenst u contact op te nemen met DGA Network Zuid of wilt u direct lid worden van Businessclub DGA Network Zuid?

Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen is Praxis gerechtigd kortingsbonnen niet te accepteren. De korting wordt alleen verstrekt indien de (keuze)kortingsbon bij het afrekenen vooraf wordt ingeleverd! De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. De 20 (keuze)kortingsbon is geldig van 26 november t/m 2 december 2018. Voor de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten dan Praxis, gelden de actievoorwaarden van Praxis. De (keuze)kortingsbon is niet geldig op lokale afprijzingen in de vestigingen met de van/voor stickers. Je krijgt hiermee de korting die op deze kortingsbon vermeld is op én artikel naar keuze, danwel op én specifiek artikel waarop de kortingsbon van toepassing.

De (keuze)kortingsbon is niet geldig op: levende kerstbomen, lopende aanbiedingen, Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van Praxis, ontwerp je eigen behang en rolgordijn, De Ruiter dakkapellen, zonnepanelen, bouwdepots, borg- en aanbetalingen, hout-beton combinatie schuttingen, vaste lage prijs artikelen (te herkennen aan het vaste. In geval van twijfel is de EAN code doorslaggevend. Deze (keuze)kortingsbon is alleen geldig bij Praxis bouwmarkten en Praxis Megastore met tuincentrum. De geldigheidsduur van de kortingsbon en/of de bestedingsdrempel zijn ook bij Praxis van toepassing. Actie geldt niet online. Praxis behoudt zich het recht voor het accepteren van de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten onmiddellijk te beindigen zonder verdere vooraankondiging. Bij (keuze)kortingsbonnen moet ook kenbaar worden gemaakt op welk artikel de korting van toepassing. In geen geval kunnen er acties en/of kortingen gestapeld worden op hetzelfde artikel. Praxis hanteert het best deal principe: Als de keuzekorting van een andere Bouwmarkt meer voordeel voor de klant biedt dan de actuele Praxis promotie dan geldt de keuzekorting van een andere Bouwmarkt. De kortingsbonnen van andere bouwmarkten gelden niet op het assortiment levende kerstbomen.

Azerty kortingsbon
Kortingsbon bungalows.nl


Sitemap