Last news

Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und au├čerhalb von Facebook. Dit bericht verbergen..
Read more
Als jouw ouders of voogd akkoord gaan met het aangaan van een abonnement, dan moet de bestelling geplaatst worden op naam van deze ouder/voogd. Nederlands..
Read more
Praxis behoudt zich het recht voor het accepteren van de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten onmiddellijk te beindigen zonder verdere vooraankondiging. De kortingsbonnen van andere..
Read more

Korting openbaar vervoer 65


korting openbaar vervoer 65

Dan hebben wij het juiste antwoord voor u opgezocht! De keuzedagen houdt in dat u 7 dagen in het jaar kunt aangeven, waarop u een hele dag gratis en onbeperkt kunt reizen. Er zijn per gemeente verschillen in het moment waarop je mag beginnen met vrij reizen. Met korting een dagje uit met de kleinkinderen. In Walibi wordt het begrip senior zelfs nog verder opgerekt en mogen 55-plussers voor 32 euro het park betreden in plaats van voor 34,50 die volwassenen normaal gesproken betalen. Daarbij kunt u als 65er in sommige steden (zoals Rotterdam en Nijmegen) gratis gebruik maken van het Openbaar Vervoer. NB: Deze automatische leeftijdskorting geldt niet bij. Inwoners van Capelle aan den IJssel mogen meteen vanaf hun 65e verjaardag vrij reizen. Of wellicht is de aanschaf van de museumjaarkaart een goed idee als je graag musea bezoekt.

Senioren korting en voordeel in het 65Plus korting op openbaar vervoer NS Community Enkele 65-plus voordeeltjes op een rij - Leef je pensioen OV-chipkaart - Ik ben 65 jaar of ouder of word binnenkortkorting openbaar vervoer 65

Extra kortingen bij OV-bedrijven.
Er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn.

Ken jij musea die wel een speciale 65-plus korting hanteren of heb je andere leuke tips om te besparen op leuke uitjes? Je moet dan zelf je kaartje printen, maar krijgt in ruil daarvoor wel een korting en hoeft niet in de rij te staan bij de kassa. Sommige musea kennen echter wel een regeling voor inwoners van de stad. Met deze abonnementen kun je vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro. Ben je geboren tussen en, dan mag je vrij reizen vanaf je 65e verjaardag 3 maanden - Ben je geboren tussen en, dan mag je vrij reizen vanaf je 65e verjaardag 6 maanden. Niet alleen voor 65-plussers, want soms kan je al eerder van die gunstige regelingen gebruik maken. Krijg ik nu korting op mijn NS-reizen? Kijk ook hier voor informatie over gratis openbaar vervoer voor 65-plussers. Hierdoor is toegang tot het pretpark 34 euro in plaats van 38 euro. Op de entreebewijzen van veel musea lijk je geen korting te krijgen als 65-plusser. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Zij kunnen aan de kassa hun toegangskaartjes met vier euro korting kopen.


Sitemap