Last news

Zie je iets wat je wilt bestellen? Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in..
Read more
In Dierenpark Amersfoort schijnt de zon altijd! Op dit moment wordt onze website een belangrijk onderdeel van jouw online aankoop. Wenn du auf unsere Website..
Read more
Geldig t/m december 2018, krijg het 2e kaartje voor Monkey Town gratis bij Intertoys. Geldig t/m november 2018 Op alles van Fisher-Price 20 korting bij..
Read more

Studenten ov 40 korting medereiziger


studenten ov 40 korting medereiziger

openbaar vervoer te water reizen. Tegenwoordig is de papieren kaart vervangen door een OV-chipkaart. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. De OV-studentenkaart was een geplastificeerd papieren vervoerbewijs (zie afbeelding). Handig om te weten, laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV-chipkaart staat? In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Samenreisticket, heeft u geen OV-chipkaart of reist u met NS Flex Basis en/of NS Flex Weekend Voordeel?

Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niks te doen.

Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Van 16 juli tot 16 augustus en op feestdagen is de kaart niet geldig voor vrij reizen, maar biedt de kaart wel korting. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. De reisvoorwaarden en varianten (week/weekend) zijn daarbij ongewijzigd. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze prenatal kortingsbon centerparcs rit. Ik heb een los kaartje proberen te kopen met 40 korting, maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen. De voordelen, met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij-reizen periode. Uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers. Op sommige momenten gaat het vrij reizen in op donderdag.00 uur (de exacte data staan op de achterzijde vermeld). Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Houders konden bij het ophalen van de kaart kiezen voor een van de twee varianten, en maximaal én keer per jaar kon deze keuze veranderd worden.


Sitemap