Last news

Upon entering Burgers' Zoo, your travels start at the penguins' section of the park. En bij hema koop je nu je tickets voor Burgers' Zoo..
Read more
Deze kortingscodes van Ikea heb je gemist! Sale Altijd geldig, wie is een van de grote concurrenten van Ikea in Nederland? Geplaatst : 2 jaar..
Read more
Få inspiration och specialerbjudanden, tilaa uutiskirjeemme lunasta lahjasi, tilmeld dig og få inspiration og specialtilbud. Shop bij about YOU met wel 15 korting. Gemiddelde couponing..
Read more

Korting op onvz zorgverzekering


korting op onvz zorgverzekering

aftrek van de collectieve korting in willekeurige volgorde, aangevuld met de zogeheten budgetpolissen met scherpe zorgpremies om een goed de zorgverzekeringen te kunnen vergelijken. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. PNOzorg en VvAA vormde het de top bij de zorgverzekeringen. Collectieve basiszorgverzekering onzv voor ZZP en ondernemers. MarketResponse zijn de klanten zeer tevreden met onvz. Klik op deze button indien u nu nog niet verzekerd bent bij onvz. Persoonlijke ondersteuning, Hulp en advies van de ZorgConsulent. De korting wordt automatisch berekend in je nieuwe onvz zorgverzekering. De onvz zorgverzekering bindt je niet aan bepaalde ziekenhuizen of artsen, maar probeert zoveel mogelijk vrije keuze te garanderen.

De maandelijkse collectiviteitskorting van 8 op de basispremie en 10 op de aanvullende pakketten op de onvz zorgverzekering kun je via aanvragen. Als je een nieuwe verzekering wilt afsluiten bij onvz of wilt overstappen naar onvz kan je dit ook eenvoudig doen.

Iedereen kan geheel vrijblijvend deelnemen aan het collectief om zo korting te ontvangen op de zorgverzekering. Welke vergoedingen zijn erbij gekomen in het basispakket, welke er uit etc. Het afsluiten van een aanvullend pakket is zeker aan te raden wanneer je kind een beugel nodig heeft. Zeg je niet op dan blijf je automatisch in 2019 bij je huidige zorgverzekeringsmaatschappij verzekerd. Met uw registratie bij het onvz collectief voor ondernemers en ZZPers profiteert u van 8 collectieve korting op de basisverzekering die onvz aanbiedt. Ook over dit bedrag kunt u nog collectieve korting aanvragen.


Sitemap