Last news

Thalys doet niet mee aan deze treinkaartjes actie. Het grote voordeel hiervan is dat je geen begin- en eindbestemming hoeft op te geven. Actie van..
Read more
De laatste openingsdag in 2018 is 4 november. . Eenmaal je online besteld hebt, wordt je abonnement naar je thuis gestuurd. Tijdens de zomermaanden juli..
Read more
Deze kortingscode is geldig tot en met verlopen 15 korting op een bestelling van 50 of meer geboorteaankondigingskaartjes. Zowel Visa als MasterCard behoren tot de..
Read more

Sodexo korting pairi daiza


sodexo korting pairi daiza

restaurants beschikken over een microgolfoven voor het opwarmen van babyvoeding. Een parkingabonnement is niet gelinkt aan een voertuig maar wel aan een abonnee. Wat zijn de tarieven van toegangskaarten voor Pairi Daiza? Beschikt u over een ander soort reptiel dan een schildpad, dan vragen we u graag om contact op te nemen met de vzw Carapace via. Zijn er voordeeltarieven voor senioren? Een specifiek parkplan voor mensen met een beperking kan u aan de ingang van het park ontvangen. U kan uw toegangskaart voor Pairi Daiza online aankopen ( /nl/individuele-bezoekers ) of aan de kassas van de Tuin, bij aankomst. Pairi Daiza telt verschillende restaurants en eetgelegenheden voor alle smaken en alle budgetten. Wanneer u uw abonnement aan de kassa koopt gebruiken wij de foto van uw identiteitskaart of nemen we zelf een foto. Worden cheques aanvaard in Pairi Daiza?

Pairi Daiza Kortingscode 69 Black Friday Korting Veelgestelde vragen - Pairi Daiza Pairi Daiza korting actuele aanbiedingen november 2018 Pairi Daiza korting Vergelijk 4 actuele ticket

Deel hem met andere gebruikers! Als u uw Pairi Daiza abonnement bent verloren, kan u voor 3 euro een duplicaat aanvragen aan de infobalie van Pairi Daiza. Website, contact, informatie, social media, website, contact, informatie, social media, copyright, deals die exclusief via ons verspreid worden, mogen niet gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van. Zijn er voordeeltarieven voor leraren? Deals die exclusief via ons verspreid worden, mogen niet gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming. Wat zijn de tarieven van abonnementen voor Pairi Daiza? Met het parkingabonnement kan u én maal per dag van de parking gebruik maken. Meer info : /nl/individuele-bezoekers (dagkaarten) en /nl/abonnement (abonnementen). Picknicken is niet toegestaan in de restaurants van Pairi Daiza.


Sitemap