Last news

In november 2018 zullen wij terug zijn met een gloednieuwe website. Resultaat: 1 24,95 29,95 24,95, bereikbaar, e: contactformulier,. Laptop accu, laptop adapter, best verkochte..
Read more
Gucci GG0381S 009 ontvangt u in de originele verpakking. Soraya, gIFT card, ben je op zoek naar een specifiek merk in de Sale? Heb je..
Read more
De panda's in Ouwehands Dierenpark zijn leuk en we kunnen er wel uren naar kijken! Ouwehands Dierenpark panda's Wil jij graag de panda's ontmoeten bij..
Read more

Kortingskaartjes beeld en geluid museum


kortingskaartjes beeld en geluid museum

zelf actief meedoen, leun je lekker achterover in een luie stoel om televisie te kijken. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Beeld en Geluid Experience. Openingstijden, iedere dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:30 uur. Bij binnenkomst in het vrolijk gekleurde gebouw krijg je een Ring uitgereikt.kortingskaartjes beeld en geluid museum

Het Nederlands Instituut voor, beeld en Geluid is een audiovisueel museum gevestigd in Hilversum.
Beeld en Geluid vertelt alles over de geschiedenis van.

De experience bestaat uit 15 paviljoens, allemaal met een ander thema. Media Ukkie land, ook voor jonge kinderen is de Beeld en Geluid experience een leuk dagje uit. Genoeg te beleven, dus! Dit is het nieuws, je realiseert het je niet altijd, maar bij het dagelijkse journaal komt heel wat kijken. De allerkleinsten gaan op avontuur in Media Ukkie Land terwijl hun ouders ontdekken welke verleidingsprincipes de media gebruiken. Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland. Perfect voor een dag in het weekend of een regenachtige vakantiedag.

Daarnaast is het mogelijk om op de foto te gaan met je favoriete presentator en haal je hier heel veel herinneringen op aan amusementsprogramma's, shows, quizzen en shows van kort en langer geleden. In dit paviljoen ontdek je de wereld achter de nieuwslezer(es). Zo neem je bijvoorbeeld je eigen videoclip op en presenteer je zelf het nieuws. Zo vertelt het ene paviljoen hoe radio, televisie en internet de wereld verkleind hebben en leer je in een ander paviljoen alles over de gespannen verhouding tussen politiek en journalistiek.


Sitemap