Last news

Gratis verzending t/m 31 januari). Sommige webshops hebben het over een promocode, voucher of coupon en ga zo maar door. Waarschijnlijk heb je wel eens..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m november 2018, op zoek naar een cadeau? Sorteren op, weergave, bekijk meer spaarlampen, weergave. Wij voeren een uitgebreid assortiment..
Read more
Na het aankoppelen, uitproberen van het razendsnelle draadloze Internet hier en de reparatie van de koelkast (jawel, het onderdeel is hierheen gestuurd! Je zou zoân..
Read more

Korting veenmuseum


korting veenmuseum

een treintje of stappen ze samen met hun ouders op de boot die een mooie en waterrijke kijk geeft op het veengebied. Je vindt dit museum gewoon op het Veenpark en het vormt een leuke aanvulling op de bijzondere bezienswaardigheden die dit park rijk. Mis geen Veenpark aanbieding! Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken. Vier leuke bezienswaardigheden in Veenpark.korting veenmuseum

De entreeprijs ligt op het gemiddelde in vergelijking met soortgelijke dagjes uit.
Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis mee naar binnen.
Senioren (65) profiteren van korting op de entreeprijs.
In onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot Veenpark in Barger-Compascuum.

korting veenmuseum

In de jaren '60 werd deze afgraving nog gebruikt, maar tegenwoordig is het dus bedoeld voor mensen zoals jij die zien wat de stoommachines en de arbeiders vroeger voor werk verrichtten. Toegangsprijzen korting voor Veenmuseum Vriezenveenseveld. Zondag: 10:00 - 17:00, juli - augustus: Maandag: 10:00 - 18:00, dinsdag: 10:00 - 18:00. Veenpark is dus een geschikt dagje uit voor uiteenlopende leeftijden. Het Harmonium Museum, een harmonium is een traporgel dat veel te vinden was en is in Drenthe, het veengebied. Tegelijk met een ontspannen dagje uit doe je aan een stukje horizonverbreding wat je algemene ontwikkeling zeker ten goede komt! Veenmuseum Vriezenveenseveld in Westerhaar-Vriezenveensewijk. 'Meneer Pastoor' was een factor van belang in dit dorp bij de Duitse grens.

Korting veenmuseum
korting veenmuseum


Sitemap