Last news

Wij raden jou aan om je zo snel mogelijk aan te melden zodat jij het beste voordeel in jouw mailbox ontvangt. Wij zijn deze..
Read more
Soldaat van Oranje - De Musical (inderdaad, net als de beroemde film uit 1977 met Rutger Hauer) vertelt het verhaal van de Leidse student Erik..
Read more
Als vrije speler maar ook als golfer met een homecourse vindt u hier gereduceerde greenfee om te golfen met korting. Greenfeebids biedt golfers de..
Read more

Korting scheepvaartmuseum sneek


korting scheepvaartmuseum sneek

kan hebben of er dan ook nog oude trekkers zijn. Zie ook de agenda van deze website. ) beschikbaar te stellen. Zelfs een Steyr fiets en Steyr Puch brommer zijn er te vinden! Dus geen opendag op de komende twee zaterdagen.

Wie zorgt voor de volgende groet? Het resultaat is dan ook prachtig, en het is heel moeilijk om er niet lekker tegenaan te gaan kruipen. Om acht uur kon de voorzitter. Voor de jubileumactiviteiten van de afron een record. Friesland, de Friese vereniging voor historische landbouw (afron) en het Frysk Lânbouwmuseum. Nationaal Landschap Zuidwest Friesland (video). Bezocht een aantal van die Afron leden, te weten Titus de Wolff te Raerd tussen Leeuwarden en Sneek die vanaf 27 december tot en met 31 december 2013 het Pake-Titus-boerenmuseum open stelt voor het publiek. I In de rubriek 'Agenda' vindt u de bij ons bekende activiteiten op het gebied van historische landbouw. Het boek Auke Rauwerda - Liever kleine baas dan grote knecht doet verslag van de wonderlijke ontwikkeling van dat kleine winkeltje tot een zaak die een begrip is tot ver buiten de grenzen van Friesland. De hout- en boomwallen van de percelen bouw- en weiland leverden vroeger het materiaal, het geriefhout, voor een groot aantal gebruiksvoorwerpen, gereedschap en werktuigen op de boerderij zoals bezemstelen, bezemrijs, stelen voor vorken en scheppen, palen en planken voor hekken en erfafscheiding, klompen, houten werktuigen. De absolute top ligt in de avond, in oktober tussen 10 en 11 uur en in december een uur later. Ploegen met paarden Ploegen met paarden.

Fonq kortingscode september
Basiclabel code korting
Artis kaartje met korting


Sitemap