Last news

Koop de trending deals van vandaag en Save Big. Gemiddelde couponing, nu je de basiselementen kent voor het online gebruiken van een couponcode Mobico, graven..
Read more
27,00 (1 pers.) - 29,00 (2 pers.) boekingskosten en evt. Geverifieerd: 1 dag geleden Vandaag gebruikt. Bekijk Kortingsactie, voorwaarden, maak gebruik van de Premium Service..
Read more
Cadeaus, geverifieerde kortingscode, ontvang gratis cadeau met de laatste MediPreventie kortingscode 145o2, pak code, tot. Helpt bij puistjes en mee-eters, lichtgewicht textuur, trekt snel in..
Read more

Museum beeld en geluid aanbieding


museum beeld en geluid aanbieding

veel korting op Beeld En Geluid Kaarten! Bewaarde advertenties in Mijn Marktplaats, de advertentie is toegevoegd aan je vergelijkingen in Mijn Marktplaats, de verkoper is toegevoegd aan. Na afloop van je bezoek aan de Experience geniet je van een hapje en een drankje in het Grand Café aan het water. You are here: Home, beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. Alle onderdelen van het museum zijn interactief, waardoor je op een leuke manier alles leert over de Nederlandse televisie. Cookie instellingen, agenda maandag 3 december, hommage Tineke de Nooij woensdag 12 december.

Like flo aanbieding
Sonos play 1 aanbieding wit
Van gogh museum amsterdam tickets

De Beeld en Geluid Experience geniet je urenlang van je favoriete tv-programma's. Omdat het ook een archief is, is er al meer dan.000 uur te zien en te horen. De experience bestaat uit 15 paviljoens, allemaal met een ander thema. Ons muzikale brein met Blokhuis Scherder dinsdag 18 december, cross Media Café - Nieuwe interfaces. Eenmaal klaar met zelf actief meedoen, leun je lekker achterover in een luie stoel om televisie te kijken. We laten zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgen actuele ontwikkelingen en reageren op nieuwe mediafenomenen. Zo leveren we een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving. Klik nu op de link! Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Favoriete verkopers, error, zie omschrijving, website, kenmerken. Dat doen we vanuit onze collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner.

Land van anwb Nederlands Instituut voormuseum beeld en geluid aanbieding


Sitemap