Last news

Weekend Vrij Met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Vrijdag vanaf 9:00 uur op zaterdag, zondag..
Read more
Je kan ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Een Defshop kortingscode is een combinatie van reeks letters en/of cijfers die tijdens het betaalproces..
Read more
Zo weet je precies waar je moet zijn voor speciale activiteiten en kun je volop profiteren van jouw Diergaarde Blijdorp korting. In Zuid-Amerika kun je..
Read more

Museumjaarkaart 65 plus korting


museumjaarkaart 65 plus korting

kleine dieren, apen, vogels incl. Via krijgt u een overzicht van alle musea en actuele tentoonstellingen. In 4 thema's ontdekken jong en oud de wereld van de treinen. Niets leuker dan een dagje met de kleinkinderen op stap, maar dat kan tegelijkertijd ook flink in de kosten lopen. Voor 54,95 schaf je deze kaart aan. Als je toch wil besparen op je museumbezoek als 65-plusser, dan kun je dit doen door vooraf online kaartjes te kopen via de site van het museum dat je gaat bezoeken.museumjaarkaart 65 plus korting

Maar omdat 65 ers vaak al korting krijgen vraag ik me af of het wel de investering waard. Dan is een kortingspas of museumjaarkaart een erg leuk idee! Ken jij musea die wel een speciale 65 - plus korting hanteren of heb je andere leuke tips. Info over museumjaarkaart 65 plus.

Resultaten van 8 zoekmachines!
De korting komt bovenop de 65 korting voor zover van toepassing.
Gaat u vaker naar musea dan.
Museumjaarkaart iets voor.
Info over museumkaart 65 plus.

Kortingscode desenio augustus 2018, Kortingscode sacha belgie,

Dierenpark Amersfoort heeft daarnaast een speciaal abonnement voor 65-plussers die zo nu en dan met een kleinkind, oppaskind of buurtkind naar de dierentuin willen. Lekkerweg in eigen landl. Voor de zeven treinreizen betaal je dan in totaal 24,50 euro ongeacht de afstand die je aflegt. Mail het ons door. Korting op het openbaar vervoer. Bekijk bericht, dromen van een vervroegd pensioen?


Sitemap