Last news

Van de totaal 75 horeca gelegen heden, zijn er 11 gelegenheden 24 uur per dag open. Wel is dit enkel mogelijk wanneer er aan bepaalde..
Read more
ComfortTrends, kortingscode Comforttrends: 5 korting op het hele assortiment. Tenslotte is het belangrijk om te genieten van het moment dat je geld hebt bespaart. Het..
Read more
I will be coming back soon to order more. Snelle afhandeling Binnen een dag in huis. Prima service Betty Dubbeldam Net als altijd weer een..
Read more

Paypal voucher thuisbezorgd


paypal voucher thuisbezorgd

van de bestelling. Voor de volledige voorwaarden kunt u in onderstaande sectie meer informatie vinden. De Aanbieding kan tot de maximale waarde worden gebruikt en kan niet in zijn geheel of deels worden ingewisseld tegen cash. Er is een beperkt aantal kortingsvouchers beschikbaar (3.000 vouchers) en dit wordt gehanteerd aan de hand van: 'Wie het eerst komt, het eerst maalt'. U kunt de korting slechts eenmaal opslaan in uw Nederlandse PayPal-rekening. Met Giftcard bij Thuisbezorgd betalen, bij is het mogelijk om met een VVV Giftcard te betalen. Tijdens de afronding kun je in stap 4 je kortingsbon invoeren bij "Bestelgegevens". PayPal behoudt zich het recht voor om de Aanbieding op elk moment aan te passen of te annuleren.

paypal voucher thuisbezorgd

Voordat het restaurant tot levering is overgegaan of indien je bestelling door of het door jouw gekozen restaurant geannuleerd wordt, dan wordt het online betaalde bedrag per ommegaande naar je rekening of credit card terug geboekt. Dit doe je als volgt: Tijdens het betalingsproces kies je op het afrondscherm voor de mogelijkheid "VVV Giftcard". Afhankelijk van de door jouw gekozen betaalmethode, zal de verwerking hiervan maximaal 10 werkdagen in beslag nemen. U kunt de 10 euro alleen besteden. Abonneer je om een overzicht van de heetste deals per dag te ontvangen. Claim 10 euro korting voor Thuisbezorgd, hier voor geld geen minimale besteding dus je kunt gratis eten bestellen!


Sitemap