Last news

Een moment alleen voor jou om al je vragen te stellen. Duid aan welke artikelen je eerst nodig hebt, hou bepaalde artikelen (voorlopig) geheim, koop..
Read more
Bekijk je eigen collectie. Snel de baby neergelegd en heeeeel veel foto's genomen. Ik had al in m'n hoofd hoe ik het ongeveer wilde. Wij..
Read more
Special: probeer de zalon box nu gratis uit). Hier komt dan ook weer het voordeel van het concern Zalano bij kijken, want uit deze collectie..
Read more

Koopeenkoe kortingsbon


koopeenkoe kortingsbon

krijg.5 kilo vlees bezorgd (13 maaltijden waaronder entrecote, stooflappen en hamburgers. Plaats dan je bestelling via deze link en ontvang direct 5 korting op je eerste bestelling. Voor 99,95 koop je een (classic) pakket van.7 kilo vlees. Je krijgt een PDF van de KoePon gemaild die je vervolgens kunt printen of doorsturen naar diegene aan wie je de KoePon kado wilt doen.

Zo werkt het: Ga naar /?invite5886126cb37d4 Kies een pakket, bijvoorbeeld het proefpakket. By using Twitters services you agree to our. Wij hebben het getest! Belangrijker: wij vinden het vlees van Koopeenkoe van veel betere kwaliteit dan dat we eerder bij de Albert Heijn kochten. Bij een KoePon van 59,95 dient er bij bestellen 40,00 bijbetaald te worden om een pakket te kunnen kopen. Zo kochten we het Classic pakket voor 99,95 en kregen het twee weken later thuisbezorgd. Getest, wij hebben inmiddels al meerdere keren meegedaan aan en alle pakketten een keertje geprobeerd. Check of de korting inderdaad verrekend is, en rond je bestelling. Een betaalbaar en beter alternatief voor het vlees in de supermarkt. Heerlijk om een mooie biefstuk of tartaar in de vriezer te hebben liggen. Mooi vlees, netjes per 2 persoon portie (vacuüm) verpakt. Korting op en Liever 5 korting op én van de andere concepten van Crowdbutching?


Sitemap