Last news

Bovendien zijn er regelmatig kortingscodes en acties die alleen gelden in de app, dus deze moet je zeker downloaden. Wil je de heetste deals in..
Read more
Heerlijke Maki, Gunkan, Uramaki en andere sushi gerechten. 10 korting op je bestelling. Kleine lettertjes op de afbeelding. De opgegeven wachtwoorden komen niet overeen of..
Read more
Je bekijkt de iPhone aanbiedingen op deze pagina. Imei-nummer van je toestel invullen, dit kan ook een, android-smartphone zijn. Omdat er erg veel partijen in..
Read more

Koopeenkoe kortingsbon


koopeenkoe kortingsbon

krijg.5 kilo vlees bezorgd (13 maaltijden waaronder entrecote, stooflappen en hamburgers. Plaats dan je bestelling via deze link en ontvang direct 5 korting op je eerste bestelling. Voor 99,95 koop je een (classic) pakket van.7 kilo vlees. Je krijgt een PDF van de KoePon gemaild die je vervolgens kunt printen of doorsturen naar diegene aan wie je de KoePon kado wilt doen.

Zo werkt het: Ga naar /?invite5886126cb37d4 Kies een pakket, bijvoorbeeld het proefpakket. By using Twitters services you agree to our. Wij hebben het getest! Belangrijker: wij vinden het vlees van Koopeenkoe van veel betere kwaliteit dan dat we eerder bij de Albert Heijn kochten. Bij een KoePon van 59,95 dient er bij bestellen 40,00 bijbetaald te worden om een pakket te kunnen kopen. Zo kochten we het Classic pakket voor 99,95 en kregen het twee weken later thuisbezorgd. Getest, wij hebben inmiddels al meerdere keren meegedaan aan en alle pakketten een keertje geprobeerd. Check of de korting inderdaad verrekend is, en rond je bestelling. Een betaalbaar en beter alternatief voor het vlees in de supermarkt. Heerlijk om een mooie biefstuk of tartaar in de vriezer te hebben liggen. Mooi vlees, netjes per 2 persoon portie (vacuüm) verpakt. Korting op en Liever 5 korting op én van de andere concepten van Crowdbutching?


Sitemap