Last news

Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden. Maak een..
Read more
Zijn de producten op voorraad en bestel je op werkdagen voor 16:00? 79 Bekijk product Alabastine muurverf sneldroogend 5l wit. 95.95, bekijk product, sigma..
Read more
Ambassadeurs, in de loop der jaren hebben veel bekende Nederlanders zich ingezet voor de Postcodeloterij. Den Haag, den Haag of 's-Gravenhage is de hoofdstad van..
Read more

Ontdekhoek zwolle korting


ontdekhoek zwolle korting

Ontdekhoek Nederland. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar. Ook de locatie Mundus College. "pinnen JA graag" Namens de medewerkers van de ontdekhoek korting toegang spasereen verzoeken wij u zo veel mogelijk te pinnen. Lees verder, ontdekhoek verzorgt Girlsday vmbo Lelystad, op organiseert de Ontdekhoek een programma voor het vmbo te Lelystad. Wil je in de herfstvakantie langskomen in de ontdekhoek? Meer informatie, nieuws 3, weekeinde VAN DE wetenschap. Pinnen (graag!) is in Rotterdam, Lelystad en Zwolle mogelijk. Lees verder, ontdekhoek aanwezig op TechniekRijk Fontys Hogeschool.

Lees verder, ontdekhoek op uitnodiging op Nederland Innoveert, techniek werkt! Volg ons op Facebook. Girlsday is een initiatief van vhto, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek, om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta. Voor wie is het?

De ontdekhoek Kom mee op ontdekkingstocht voor alle
Ontdekhoek Zwolle, Zwolle, dagje uit, over openingstijden
21 korting bij mediamarkt 2018 kortingscode zara

De veiligheid van onze teams staat voorop maar ook ook omdat. Kijk, dit zijn de entreeprijzen: Zwolle: entreeprijs Kinderen 10,00 entreeprijs Volwassenen 8,00, rotterdam: entreeprijs Kinderen 11,00 entreeprijs Volwassenen 9,00, lelystad: entreeprijs Kinderen 6,75 entreeprijs Volwassenen 5,00. Voor scholen gelden speciale prijzen, zie leuk voor school. De Ontdekhoek was aanwezig op Nederland Innoveert! Ons nummer : Dank voor het door u getoonde begrip. Dus ook op de schoolbezoek dagen ben je gewoon welkom, er is dan.

ontdekhoek zwolle korting


Sitemap